Magnefix, RELICS & O.K

06sep20:30Magnefix, RELICS & O.KPodium DE FLUX20:30 Tickets

Voorverkoop

€ 7,50

Deurverkoop

€ 10,00

Omschrijving

Het is weer tijd voor een Zaanse bandavond! Geniet van drie upcoming Zaanse bands die garant staan voor een avond scheurende gitaren, verpletterende drums en energieke liveshows!

Magnefix
Een keiharde mix tussen hardrock en klassieke heavy metal, geboren en getogen in de straten van Zaanstad! Magnefix zorgt voor een energieke liveshow vol vlammende gitaarriffs, verpletterende
drums en dreunende bas.

RELICS
RELICS is een opkomende pop/alternatieve rockgroep uit Zaanstad die eind 2021 werd opgericht. De band profileert zich op de invloeden van de leden: bassist Senna Mooij (funk, R&B), drummer Kilian Schilder (Prog,Metal) en zanger/gitarist Thomas Bons (pop/elektronisch). Deze fusion van invloeden en de wil om een extravagante show op te zetten vormen de basis van de muziek van RELICS.

O.K
Scheurende gitaren, stevige bassen, pakkende drumriffs en mooie melodieën. O.K is een opkomende rockband die gevormd is door een gezamelijke passie voor muziek. Bij deze band kan je een energieke live act verwachten met voornamelijk eigen werk dat passievol wordt overgebracht en waarmee ze mensen willen steunen, raken en inspireren. Met Luuk Schaper op gitaar en zang, Joep Appelman op drums, Hilco Duijster op gitaar en Joris Koomen op bas/zang.

Locatie

Podium DE FLUX

Hemkade 48, 1506 PS Zaandam

Meer events

Deur open

20:00 uur