maart 2023

04maa20:3023:00Meat Loafs 'Bat out of hell'LEGENDARY ALBUMS LIVE20:30 - 23:00 ZaantheaterMuziek:RockVoorverkoop:€16.55 Deur open:19:30 TICKETS (INCL. HAPJE)

Omschrijving

In 1977 werd Marvin Lee Aday, beter bekend als Meat Loaf, in een klap wereldberoemd met de hit 'Paradise by the Dashboard Light'. Het album 'Bat out of hell' was een overdonderend succes en inmiddels zijn er meer dan 43 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Op 20 januari van dit jaar overleed Meat Loaf, precies 45 jaar na het succes van zijn debuutalbum. 

Legendary Albums Live brengt een ode aan deze onvergetelijke zanger. Samen met de LA-liveband zingen René van Kooten en Tessa Sunniva alle nummers van het album en 'Paradise by the Dashboard Light' mag dan natuurlijk niet ontbreken. En net als de optredens van Meat Loaf zal het er wild aan toe gaan. ''We willen de mensen van het pluche trekken.''

Fasten your seatbelts and enjoy the show!

Zaantheater en Podium de Flux presenteren: TIJDMACHINE

Als je een artiest/band hoort doet het je vaak denken aan een periode waarin alles anders was. De songs die je hoort brengen je terug naar een moment en je weet nog precies wat je deed, voelde of in welke situatie je bevond. Dit gaat gepaard met een gevoel van vreugde, verdriet of verlangen. Met het label ‘Tijdmachine!’ brengt het Zaantheater samen met Podium de Flux je weer terug naar dat muzikale moment.

Locatie

Zaantheater

Nicolaasstraat 3

X
Geverifieerd door MonsterInsights