mei 2022

22mei20:00MELL & VINTAGE FUTURE20:00 Podium de FluxMuziek:Pop singer - song writer - soulVoorverkoop:€12,- Deurverkoop:€15,- Deur open:19.00 uur Ticket

Omschrijving

Het trio Mell & Vintage Future wordt opgericht, wanneer zangeres Mell via drummer Ton Dijkman in contact komt met Nico Brandsen. Met deze Hammond- en toetsenvirtuoos vormt Dijkman het producersduo Vintage Future. Zoals de naam suggereert putten zij inspiratie uit de rijk muziekgeschiedenis en hun rootsy sound blijkt een geweldige match te zijn met de warme, soms rauwe stem van Mell. De samenwerking bevalt al snel zo goed dat ze zich exclusief aan Mell besluiten te wijden.

Vanaf het begin spatten de vonken eraf en na een aantal goed ontvangen singles (Central Station schopte het in 2018 tot Topsong op NPO Radio 2) brengt de band dit jaar na de hit Forever (meer dan 2 miljoen streams op Spotify) ook het titelloze album 'Mell & Vintage Future' uit. Het met liefde en aandacht geproduceerde album laat drie topmuzikanten horen die elkaar tot grote hoogten opzwepen. Met haar krachtige stem kruipt Mell onder je huid terwijl Vintage Future har met subtiele grooves en hartverscheurende Hammond-partijen ondersteunt.

Sinds de release gaat het crescendo met de band. Er wordt getoerd langs podia, festivals en de landelijke radiostations.

Op grote live - shows (reeds op North Sea Jazz, Ribs 'n Blues en Jazz in Duke Town) weet Mell zich gesteund door twee fantastische zangeressen Nyjolene Grey en Marieke Dollekamp. Zij zijn ook te goren op de radio versie van de single 'Willin'. Na Central en Forever is 'Willin' alweer de derde single van het album die de Topsong status bereikt op NPO Radio 2.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights