MOLENAAR BIG BAND

22jan15:3015:30 MOLENAAR BIG BANDo.l.v. Loet van der Lee met Denise JannahPodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€15 Deurverkoop€17,50 Deur open15:00 Tickets

Molenaar Big Band

Omschrijving

Op 22 januari 2023 presenteren we het concert ‘The joy of playing big band’ van de 18 man sterke Molenaar Big Band o.l.v. Loet van der Lee met Denise Jannah.

De 18 man sterke Molenaar Big Band is buitengewoon geïnspireerd door de nieuwe koers onder leiding van trompettist en componist Loet van der Lee. De band speelt tien splinternieuwe instrumentale composities van zijn hand aangevuld met vocale big band klassiekers met de bekende contra-alt Denise Jannah. Het wordt een spetterend muzikaal optreden. De solisten zijn bandleden en de bandleider zelf.

Denise Jannah
Denise Jannah was de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekende bij het vermaarde Amerikaanse jazzlabel Blue Note. De contra-alt tourt over de hele wereld, heeft zeven keer op North Sea Jazz gestaan en trad op voor hoogwaardigheidsbekleders als koningin Beatrix, prins Claus, prins Willem-Alexander en prinses Máxima, de Surinaamse president Ronald Venetiaan, de Amerikaanse president Bill Clinton en zijn vrouw Hillary Clinton en Nelson Mandela. Denise Jannah heeft twee Edisons, een Gouden Orpheus uit Bulgarije en de Bata Anastasijević Award van het Nesville Jazz Festival in Servië. In 2009 werd Denise Jannah benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Line up The Joy of Playing Big Band Edition
Speciale gast: Denise Jannah
Saxofoonsectie: Wim Lammen, Steven Colje, Robert Mollee, Dirk Hooglandt, Jelle de Klerk
Trompetsectie: Jelle Janswaard, Mark Wind, Bert Hendrix, Charly Phillips
Trombonesectie: Marco Tavenier, Ramon Kuipers, Markus Glas, Ger Icke
Ritmesectie: Tim Satink (drums), Hans Lammen (piano), Jeroen Lely (bas), Robin Willems (gitaar)
Bandleider en trompet: Loet van der Lee

---

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

Geverifieerd door MonsterInsights