MONDO GENERATOR + SUPPORT: STERK

12jun20:3020:30 MONDO GENERATOR + SUPPORT: STERKRockproject van de oud-bassist van Queens Of The Stone AgePodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€16 Deurverkoop€20 Deur open20:00 TICKETS

Mondo Generator

Omschrijving

MONDO GENERATOR

Fans van Kyuss, Queens Of The Stone Age en The Dwarves opgelet! Bassist Nick Olivieri komt met Mondo Generator naar De Flux! De LA band, waarin hij wordt geflankeerd door Mike Pygmie (gitaar) en Mike Amster (Drums), speelt een dampende combinatie van vette rock en knallende punk. Met het nieuwste album 'FUCK IT' op zak, belooft het een stomende avond te worden waarin band en publiek weer oog-in-oog met elkaar staan.

STERK

"Sterk" klinkt als een statement. En dat is het ook. De grooverock van deze band is bedoeld om gelijk je aandacht te pakken en je niet meer los te laten. In de songs wordt constant gezocht naar een "hook" die in je hoofd blijft hangen, zonder de originaliteit uit het oog te verliezen. Soms stevig, dan weer subtieler, maar altijd catchy. Uitgevoerd door muzikanten die er de nodige kilometers op hebben zitten in band- en theatercircuit. Live is de band een uitvergroting van de nummers die worden gespeeld; overrompelend, catchy en smakend naar meer.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

Geverifieerd door MonsterInsights