september 2022

30sep20:00NEW COOL COLLECTIVEJazz In De Winkel Clubshow20:00 Podium de FluxMuziek:Jazz - blues - americanaVoorverkoop:โ‚ฌ21,- Deurverkoop:โ‚ฌ25,- Deur open:19.30 uur Ticket

Omschrijving

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective (NCC) vierde afgelopen jaar zijn 25-jarig jubileum. Dit feest wordt komend najaar voortgezet met de release van hun twintigste album en een uitgebreide clubtour. Het collectief toerde al over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. Op het spiksplinternieuwe album weet New Cool Collective het tempo nรณg meer op te voeren!

New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, gitarist Rory Ronde, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, toetsenist Willem Friede, bassist Leslie Lopez en trompettist David Rockefeller.

JAZZ IN DE WINKEL CLUBSHOW:

Tijdens dit evenement is het mogelijk om een kaartje voor ๐—๐—”๐—ญ๐—ญ ๐—œ๐—ก ๐——๐—˜ ๐—ช๐—œ๐—ก๐—ž๐—˜๐—Ÿ te kopen voor slechts โ‚ฌ๐Ÿญ๐Ÿฌ,- ๐—ถ.๐—ฝ.๐˜ƒ. โ‚ฌ๐Ÿฎ๐Ÿณ,๐Ÿฑ๐Ÿฌ. Kijk voor meer informatie over Jazz In De Winkel op www.Jazzindewinkel.nl.

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights