juni 2022

26jun16:00NEW MOON ORCHESTRAMuziek uit alle windstreken16:00 Zaanse VermaningMuziek:WereldmuziekVoorverkoop:€10 Deurverkoop:€12 Deur open:15:30 TICKETS

New Moon Orchestra

Omschrijving

Op 26.06 presenteren we het New Moon Orchestra in de Zaanse Vermaning!

Muziek verbindt! In het New Moon Orchestra spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals met elkaar. Het repertoire wordt bepaald door de orkestleden zelf. Ze spelen muziek uit de hele wereld, op instrumenten uit de hele wereld: hits uit de Arabische wereld, Scandinavische folksongs en Latin feestnummers. Wat brengt ze samen? Liefde. Voor mensen, voor de muziek. In het concert vertellen de muzikanten van New Moon Orchestra wat de muziek voor hen betekent en zo speciaal maakt. Zo leer je de muziek èn de muzikanten kennen. Na afloop is er een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en publiek.

September 2020 startte FluXus samen met Taalcafé de Sluis en componist/dirigent Arthur Wagenaar het New Moon Orchestra: een orkest dat diversiteit omarmt en tot haar kracht maakt. Een keer per maand komen we bij elkaar. Na anderhalf jaar repeteren, helaas vaak door corona onderbroken, is het nu dan tijd voor ons debuut. De totstandkoming van dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Zaanstad en het instrumentenfonds van voormalig wethouder Cultuur in Zaanstad, Sanna Munnikendam.

Locatie

Zaanse Vermaning

Westzijde 82, 1506EH

X
Geverifieerd door MonsterInsights