juli 2022

23jul21:30Nos Melodia & BandKaapverdisch feestjeWORDT VERPLAATST21:30 Podium de FluxMuziek:WereldmuziekVoorverkoop:€20 Deurverkoop:€25 Deur open:20:30 Tickets

Noita Caboverdiana

Omschrijving

Op 23 juli vieren we een Kaapverdisch feestje in DE FLUX, want dan mogen we Nos Melodia en Djoy Delgado verwelkomen! 🇨🇻

Nos Melodia is een recent opgerichte band bestaande uit zangeres Vady Silva en de zangers Ary Fortes, Beto Alves en Guilherme Páscoa! Zij hebben allen Kaapverdische roots. Deze dame en heren zijn geen onbekende binnen de Kaapverdische muziekscene; allen brachten zij eerder albums uit en wonnen ze internationaal erkende prijzen!

Het repetoire van Nos Melodia bevat alleen maar nieuwe nummers, waarvan o.a. "Valor dum abraco" al tijdens de pandemie werd uitgebracht.

De band wordt vaker vergezeld door grote namen in de muziek. Zo ook deze avond: Djoy Delgado komt samen met zijn band de line-up versterken. Met meer dan 33 jaar carrière, 500 albums, en een lading awards op zijn naam, wordt hij beschouwd als één van de grootste producenten en componisten van de PALOP.

Verwacht dansbare songs met veel energie, vierstemmigheid en verbintenis!

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houdt 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights