januari 2022

14jan20:30RARE AKUMAVerplaatst naar 22 juni20:30 Podium de FluxMuziek:HiphopVoorverkoop:€ 11,- Deurverkoop:€ 13,- Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

Rare Akuma uit Antwerpen heeft fans van Amerika tot over heel Europa. Hij scoort met miljoenen streams als the new kid on the block. Geniale melodieën en hooks. Soms met eerlijke emoties en dan weer met die beats die Akuma kenmerken. "Als je je te veel zorgen maakt, kun je net zo goed met minder dan niets beginnen. Dit is meer dan alleen de muziek, het is een ervaring. Een avontuur. Mijn leven." zegt Rare Akuma. Toen Zwangere Guy gevraagd werd op welke rapper hij jaloers was, antwoordde die zonder verpinken: “Rare Akuma, de meest getalenteerde jongen die hier rondloopt.” Ook DVTCH NORRIS had alleen maar lovende woorden over de jonge snaak: “Deze jongen gaat echt groot worden.” De jongeman uit Antwerpen laat zien hoe het moet, en een hoop grote jongens aan de andere kant van de oceaan kijken toe. Verwacht een nieuw album 'dirtytwominus' in 2022. Het album komt uit op V2 records.

LET OP:

Voor toegang tot deze show heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app of een geprinte QR code. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights