oktober 2022

21okt20:30RAUL MIDÓNJazz In De Winkel Clubshow20:30 BullekerkMuziek:Pop singer - song writer - soulVoorverkoop:€ 23,- Deurverkoop:€26,- Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

Gepaard met zijn akoestische gitaar en zuivere stem heeft Raul Midón al over de gehele wereld harten weten te veroveren met zijn soul/jazz sound. Zijn fanbase gaat dan ook van San Francisco tot India en van Amsterdam tot Tokio. ‘The Guardian’ schreef ooit: ‘Midón heeft een prachtige stem, mooie intonatie waarmee hij zowel passie als liefde spreekt en de man kan zingen’!

Sinds hem als kind verteld is dat hij door zijn blindheid ‘niks zou kunnen’ heeft hij er zijn doel van gemaakt om mensen het tegendeel te bewijzen door zijn teksten te schrijven op basis van wat hij hoort, voelt en aanraakt.

Inmiddels heeft hij al 10 studio albums uitgebracht en samengewerkt met artiesten als; Herbie Hancock, Stevie Wonder en Bill Withers. Daarnaast heeft hij bijdragen geleverd aan platen van Snoop Dogg, Queen Latifah en de soundtrack van ‘She Hate Me’ van Spike Lee uit 2004.

JAZZ IN DE WINKEL CLUBSHOW:

Tijdens dit evenement is het mogelijk om een kaartje voor 𝗝𝗔𝗭𝗭 𝗜𝗡 𝗗𝗘 𝗪𝗜𝗡𝗞𝗘𝗟 te kopen voor slechts €𝟭𝟬,- 𝗶.𝗽.𝘃. €𝟮𝟳,𝟱𝟬. Kijk voor meer informatie over Jazz In De Winkel op www.Jazzindewinkel.nl.

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houdt 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Bullekerk

Westzijde 75, Zaandam

X
Geverifieerd door MonsterInsights