Rave the Reqviem & Blame me! (female fronted metal)

16feb20:3020:30 Rave the Reqviem & Blame me! (female fronted metal)Exclusieve NL ShowPodium de FluxVoorverkoop€17,50 Deurverkoop€21,00 Deur open20:00 Tickets

Omschrijving

Op deze avond staan er maar liefst twee female fronted metalbands op het podium klaar om je te betoveren met hun krachtige geluid en meeslepende muziek.

Rave The Reqviem combineert rock en metal met moderne hedendaagse muziek van elektro-industrial tot drum ‘n’ bass en dubstep, terwijl melodieus gezongen refreinen worden verzorgd door sopraan Carola Lönnqvist. Het resultaat is een intrigerend en aangrijpend geluid waarin mechanische duisternis samensmelt met schoonheid en emotie.

Blame Me! is een frisse alternatieve metalband uit Helsinki, Finland, die de kracht heeft om live een onvergetelijke indruk achter te laten en op plaat knallende tracks levert die je simpelweg niet kunt weerstaan. Ze hebben het publiek in Finland, Estland en Rusland al laten bruisen van energie tijdens hun optredens, met als hoogtepunt het K!nRock 2019 festival in Kaliningrad, Rusland. Blame Me! is nu klaar om de wereld te veroveren!

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48