december 2022

17dec20:30Ruben Hoeke - 30-jarig podiumjubileum + CD presentatieI.S.M. Cultureel Centrum Bullekerk20:30 Podium de FluxMuziek:Blues/americana/rootsVoorverkoop:€17,50 Deurverkoop:€22 Deur open:20:00 Tickets

Omschrijving

Op zaterdagavond 17 december is het dubbel feest in De Flux, want dan komt topgitarist Ruben Hoeke met zijn band en speciale gasten zijn 30-jarig podiumjubileum vieren! En alsof dat niet genoeg is presenteert hij die avond met de Ruben Hoeke Band ook nog hun nieuwe cd ‘Reloaded’! Dat belooft een unieke avond te worden!

De Zaanse gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in Drieluik Zaandam (1992), tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht in totaal twaalf albums uit, betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten en werd meerdere malen onderscheiden als ‘Nederlands beste Gitarist’. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse' en 'een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’.

Ruben speelt dit keer in zijn eigen voorprogramma met zijn eerste band ‘Blues on the Road’ die destijds ontstond tijdens de bandcoach-serie in Drieluik in 1992. Wie de gasten allemaal zullen zijn blijft nog even geheim.

Als kers op de taart wordt dit evenement geregistreerd en later uitgebracht als live-CD en DVD; een bijzonder moment om mee te maken!

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights