Ruben Hoeke presenteert gitaartalenten

02jun15:3015:30 Ruben Hoeke presenteert gitaartalentenPodium DE FLUXVoorverkoop€ 7,50 Deurverkoop€ 10,00 Tickets

Ruben Hoeke presenteert gitaartalent

Omschrijving

De gitaartalenten staan reeds te popelen. Na weken zwoegen en zweten presenteert gitarist Ruben Hoeke in DE FLUX zijn nieuwste lichting gitaarworkshoppers. De gitaristen zullen laten horen en zien wat ze hebben opgestoken van de girmeester. Diverse stijlen zullen aan bod komen, uiteenlopend van Patti Smith, Hendrix en Bowie.

Ruben Hoeke
Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’, en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’.

Sinds 2008 geeft Ruben Hoeke gitaarworkshops voor beginnende en gevorderde gitaristen. De reguliere tiendelige serie wordt afgesloten met spetterende presentaties met live band, voor publiek.

Deur open

15:00

Locatie

Podium DE FLUX

Hemkade 48, 1506 PS Zaandam