Shakatak - Jazz in de winkel clubshow

03maa20:3020:30 Shakatak - Jazz in de winkel clubshow40th Anniversary TourPodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€26 Deurverkoop€28 Deur open20:00 Tickets

Omschrijving

Nog steeds hoor je de hits van de Britse jazzfunk formatie Shakatak regelmatig op de radio voorbij komen; ‘Easier Said Than Done’, ‘Nightbirds’, ‘Down On The Street’ en ‘Day by Day’, een samenwerking met Al Jarreau. De band maakt al vanaf 1980 een mix van jazz, funk, latin, r&b en disco in perfecte geluidskwaliteit. Bandleider/toetsenist Bill Sharpe, zangeres Jill Saward, drummer Roger Odell en bassist George Anderson richtten zichzelf voornamelijk op de kwaliteit van hun live optredens en het plezier tijdens het spelen.

Shakatak heeft een niveau van succes genoten en een lange carrière die zelden wordt geëvenaard in hedendaagse muziek - maar Shakatak is dan ook een bijzonder ongewone groep. Vanwege de aard van hun muziek is hun schare fans er namelijk één die verreikend is, terwijl ze altijd een 'underground'-imago blijven behouden. Door deze paradox geniet de band, die vooral bekend staat als serieuze jazz/funk-groep, zowel een hoge 'cult'-status' als onmiddelijke erkenning en begrip.

Op 03.03.2023 zie je deze virtuoze muziekgroep bij ons in Podium de FluX!

Jazz in de winkel 2023

Jazz in de winkel 2023 is aan! Zaterdag 2 december en zondag 3 december it is! Koop nu al je Early Bird Festivalkaartje voor €15,- ipv €29,50! Of als je naar SHAKATAK komt mag je een festivalkaartje voor slechts €7,50 komen ophalen!

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

Geverifieerd door MonsterInsights