april 2022

07apr20:30SMASH INTO PIECES & SUPPORT SCARLET - A NEW HORIZON TOURExclusieve NL Show20:30 Podium de FluxMuziek:Rock - metal - punkVoorverkoop:€10,- Deurverkoop:€12,50 Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

Met 5 albums, 21 singles, meer dan 120 miljoen streams op Spotify en 60 miljoen views op Youtube is Smash Into Pieces een van de snelst groeiende rockbands uit Scandinavië. De band, met oprichter de spraakmakende ‘The Apocalypse DJ’, is bekend geworden door explosieve optredens met een krachtige mix van metal en EDM. Ze toerden met groepen als Alterbridge, Within Temptation & Halestorm. Daarmee stonden ze op de grootste rockfestivals in de wereld. Eind augustus 2021 bracht de band hun nieuwe album "A New Horizon’’ uit. Met veelbelovende reviews zijn ook wij in de Flux heel benieuwd hoe deze show gaat worden.

Op donderdag 7 april komt de band met een exclusief NL optreden naar Podium de Flux. Mis deze kans niet om deze nog in intieme setting te zien. Binnenkort kan het te laat zijn!

Support
SCARLET, bestaande uit Scarlet en Thirsty, ontmoetten elkaar ver weg van de bewoonde wereld toen ze beiden in een klooster voor "probleemmeisjes" werden gestopt,. In november 2020 kwam hun debuutalbum Obey The Queen uit.
Miljoenen streams op Spotify, shows op o.a. Sweden Rock Festival, Knotfest en Gefle Metal Festival zijn hoogtepunten in hun carrière. Tel daarop meerdere toprecensies in Metal Hammer, Elle Magazine en Sweden Rock Magazine, dan is dit het ware duo als 'the band to beat'. Deze twee koninginnen staan op het punt om de hele wereld van rock en metal over te nemen.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights