februari 2023

08feb20:0023:00The African Mamas - TIJDMACHINEGraceland the Concert20:00 - 23:00 ZaantheaterVoorverkoop:€19.30 Deur open:19:30 TICKETS (INCL. DRANKJE)

Omschrijving

De African Mamas komen terug naar het Zaantheater! In Graceland the Concert laten zij het publiek het beroemde concert van Paul Simon uit de jaren 80 herbeleven. Graceland was een sensatie die een groot publiek kennis liet maken met de Soweto-sound. Met hun mooie stemmen, diepe emoties en vitaliteit creëren The African Mamas een onvergetelijke muzikale belevenis.

Het begon begin jaren 80 toen Paul Simon toevallig een cassettebandje in handen kreeg van Gumboots. De stuwende Soweto-sound van gitaren, bas, drums en accordeon herinnerde hem aan de opwindende beginjaren van de rock ’n roll. Niet lang daarna vertrekt Paul Simon naar Johannesburg om met de oorspronkelijke artiesten opnames te maken, met het fantastische album Graceland als het ultieme eindresultaat.

Zaantheater en Podium de Flux presenteren: TIJDMACHINE

Als je een artiest/band hoort doet het je vaak denken aan een periode waarin alles anders was. De songs die je hoort brengen je terug naar een moment en je weet nog precies wat je deed, voelde of in welke situatie je bevond. Dit gaat gepaard met een gevoel van vreugde, verdriet of verlangen. Met het label ‘Tijdmachine!’ brengt het Zaantheater samen met Podium de Flux je weer terug naar dat muzikale moment.

Locatie

Zaantheater

Nicolaasstraat 3

X
Geverifieerd door MonsterInsights