The Lasses - Kerstshow

22dec20:3020:30 The Lasses - KerstshowFLUX OP LOCATIEDe Vermaning Wormerveer, Zaanweg 57Voorverkoop€15,00 Deurverkoop€18,00 Deur open20:00 Tickets

Omschrijving

Nog voordat ze een woord hadden gewisseld zongen ze al samen, in het Ierse muziekcafé Mulligans in Amsterdam. Inmiddels toert het Amsterdamse duo Sophie Janna en Margot Merah de hele wereld over met geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes.

Hun sterke harmonieën, ongedwongen stemgeluid en interessante repertoire maken ze een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan, met hun charmante podiumpresentatie en grappige verhalen weten The Lasses elk publiek voor zich te winnen. Centraal staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken.

In oktober 2019 verscheen het vierde album ‘Undone’, dat Sophie en Margot mochten presenteren bij tv-programma Vrije Geluiden. In de Euro-Americana Chart bracht deze "schitterende ode aan de menselijke stem" het tot de eerste plek. Op vrijdag 22 december staan ze in de Wormerveerse Vermaning tijdens de DE FLUX op locatie!

Locatie

De Vermaning Wormerveer

Zaanweg 57

Geverifieerd door MonsterInsights