maart 2023

26maa20:30THE CREAM OF CLAPTON BANDTHE VERY BEST OF ERIC CLAPTON20:30 Podium de FluxMuziek:Blues/americana/roots,RockVoorverkoop:€ 20,- Deurverkoop:€ 23,- Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

Van Cocaine, Badge, Sunshine of Your Love en Layla tot Forever Man, Tearing Us Apart, Holy Mother en Bad Love.

The Cream of Clapton Band bestaat uit vier muzikanten met een bijzondere familie- en muzikale band met Eric Clapton: leadgitarist en zanger is Will Johns - de neef van Eric - en op keyboards Noah East - de zoon van Claptons oude bassist, Nathan East. Samen met het talent van Dylan Elise - Blood, Sweat & Tears - op drums, en multi-instrumentalist en zanger Steve Ball - die onlangs toerde met The Music of Cream - geven ze de nummers van Clapton een heel eigen energie en flair.

De set bevat niet alleen de 'Clapton Classics', maar ook hits van albums als Behind the Sun, August en Journeyman - opnames die deze band in het bijzonder hebben geïnspireerd en hebben geleid tot Eric’s record brekende residentie van 24 nachten in de Royal Albert Hall in Londen.

In de nummers van de The Cream of Clapton Band, hoor je een groep muzikanten die is opgegroeid in de nabijheid van deze muzikale legende. Clapton op zijn beurt, is 'vereerd en verheugd' dat The Cream of Clapton vanaf 2023 zijn muziek naar vele podia zal brengen.


Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights