september 2022

16sep20:30THIS IS JACKSON - THE HITSAlle mijlpalen uit het werk van Michael JacksonGEANNULEERD20:30 Podium de FluxMuziek:PopVoorverkoop:€20,- Deurverkoop:€22,- Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

LET OP: DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD. Alle kaartkopers ontvangen een mail met meer informatie.

Na een jaar lang met het iconische Thriller-album getourd te hebben, houdt This Is Jackson het deze keer eenvoudig. Ze spelen THE HITS en niets anders dan de hits. En dat zijn er nogal wat. This Is Jackson presenteert een avondvullende dwarsdoorsnede van alle mijlpalen uit het werk van Michael Jackson, zowel solo als uit de lange carrière met zijn broers in The Jackson Five. Die komen in zo’n moordend tempo voorbij dat je geen seconde rust krijgt, don’t stop dancing ‘til you get enough! Het podium is volledig aangekleed en ieder nummer wordt ondersteund door op maat gemaakte visuals.

This Is Jackson
Sinds 2016 brengt deze club een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells (USA – montywellsmusic.com) op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci als Michael Jackson danser. This Is Jackson speelde al op festivals als Bospop en Huntenpop, en deed begin 2019 een zeer succesvolle clubtour ( Effenaar, Muziekgieterij, Hedon, Metropool, Victorie, Luxor, Gebouw-T, Gebr. De Nobel, Fluor, Grenswerk en meer…)

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houdt 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights