Vannstein - Rammstein Tribute

08nov20:3020:30 Vannstein - Rammstein TributePodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€ 18,- Deurverkoop€ 21,- Deur open20.00 uur Ticket

Omschrijving

Op vrijdag 29 oktober staat Vannstein in Podium de Flux! De Rammstein tributeband brengt de sound, looks en feel die je van Rammstein gewend bent. Dat is inclusief een spectaculaire show.
Vannstein
Vannstein is de Nederlandse Rammstein tributeband die niet alleen klinkt als Rammstein. De volledige show is tot in de puntjes verzorgt om zo dicht mogelijk in de buurt van de originele band te komen. Alle speciale “Rammstein’’ effecten met de allerbeste songs weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen. De band heeft de afgelopen jaren op vele poppodia en festivals gespeeld. Denk aan zalen als De Pul en Gebouw T tot aan festivals als Paaspop Schijndel, Nirwana Tuinfeest en Tributeland. Zelfs het buitenland (Skullfest België, FoFestiv Zwitserland) weet de band inmiddels te vinden. Genoeg redenen om Rammstein te ervaren zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!
LET OP:
Voor toegang tot deze show heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app of een geprinte QR code. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

Geverifieerd door MonsterInsights