Willie Wartaal - Hiphop met DE FLUX

19apr20:0000:0020:00 - 00:00 Willie Wartaal - Hiphop met DE FLUXMoederdagZaantheater, Nicolaasstraat 3Voorverkoop€16.55 Deur open20:00 TICKETS (INCL. DRANKJE)

Omschrijving

Na 17 jaar met De Jeugd Van Tegenwoordig alle festivals plat te hebben gespeeld en clubs, popzalen en stadions te hebben uitverkocht, duikt rapper Willie Wartaal voor het eerst het theater in. Moederdag is een show met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een verslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit heeft gehaald.

In 2005 brak De Jeugd Van Tegenwoordig door met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. Inmiddels is Willie Wartaal niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Naast rapper is Willie dj, presentator, acteur , songwriter én vader. Moederdag is Willie’s eerste theatershow.

WO19 apr 202320.30 Forbo Flooringzaal Bestel

Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe.

Zaantheater en Podium de Flux presenteren: HIPHOP met de Flux

Dit seizoen brengt Podium de Flux samen met het Zaantheater grote namen uit de Hiphopscene naar Zaandam. Bekijk het label ‘HIPHOP’ voor alle voorstellingen. Onder het label ‘Tijdmachine’ presenteren het Zaantheater en De Flux ook een concertserie waar artiesten en bands muziek uit het verleden doen herleven. 

Locatie

Zaantheater

Nicolaasstraat 3

Geverifieerd door MonsterInsights