Zaanse UITmarkt met 'Woord Omhoog'

10sep12:0012:00 Zaanse UITmarkt met 'Woord Omhoog'Bullekerk, Westzijde 75, ZaandamVoorverkoop€0 Deurverkoop€0 Deur open12:00 Meer Info

Omschrijving

Dit jaar is het thema ‘Een wereld van cultuur’, waarbij we de cultuur in de Zaanstreek in de breedste zin van het woord op de Zaanse UITmarkt laten zien. Het belooft een samensmelting van culturen te worden, dat aansluit bij de verscheidenheid van de Zaanstreek. Van een gospelkoor tot Nederlandse meezingers!

De FLUX en FluXus zijn ook aanwezig op dit evenement. Bij stand nummer 20 en 21 maak je kennis met ons podium, mederwerkers en de organisatie. Kom dansen in de silent disco, schuif je eigen mix op een professionele mengtafel of raak geïnspireerd door het werk van onze huisfotografen!

LIVE ON STAGE: WOORD OMHOOG

Rauwe dopeness afkomstig  van de zaanse en Rotterdamse straten. De formatie Woord omhoog  bestaat uit s.a barz, Den Dubieus, scumbag, fidus en eeuwe deelstra. De mannen zorgen op het podium altijd om er een feest van te maken en het publiek mee te nemen in de muzikale wereld van woord omhoog.

https://www.youtube.com/watch?v=YNkkioSOFN0

Locatie

Bullekerk

Westzijde 75, Zaandam

Geverifieerd door MonsterInsights