FLUX showcases

Wij krijgen dagelijks veel speelverzoeken, meer dan dat er podium te vergeven is. Maar als poppodium vinden wij het juist heel belangrijk om een podium te bieden en talent een kans te geven. Wil jij optreden in DE FLUX? Meld je dan aan voor onze FLUX Showcases! Ieder kwartaal is er een nieuwe ronde, waarbij we op basis van alle aanmeldingen een goede line-up proberen samen te stellen. Lees hieronder meer over hoe het werkt!

Aanmelden

Wil jij in aanmerking komen voor onze FLUX Showcases? Meld je dan aan via het aanmeldformulier hieronder.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Na de aanmelding (via onderstaand formulier) ontvang je van ons een bevestiging. Vervolgens gaat onze stadsprogrammeur aan de slag om aan de hand van alle aanmeldingen een programma samen te stellen voor de showcases. 

Het programma wordt niet op volgorde van inschrijving samengesteld, maar er wordt gezocht naar een goede mix. Ook kunnen we niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt, omdat er mogelijk meer speelverzoeken zijn dan plekken. Maar je blijft in onze database tot het moment dat je hebt gespeeld in een van onze showcases of je hebt uitgeschreven

Voorwaarden

Om deel te nemen aan de FLUX Showcases zijn er een paar voorwaarden:

  • De formatie moet Zaans zijn (of een deel van de (band)leden is afkomstig uit de Zaanstreek)
  • Minimaal X nummers/setlist

aanmeldformulier showcases

Heyy flux, bieden jullie ons een podium?

Wij krijgen dagelijks veel speelverzoeken, meer dan dat er podium te vergeven is. Maar als poppodium vinden wij het juist heel belangrijk om een podium te bieden en talent een kans te geven. Wil jij optreden in DE FLUX? Meld je dan zeker aan! Wij houden een database bij van alle aanmeldingen. Deze database gebruiken wij voor het samenstellen van een goede programmeringsmix en balans tussen lokaal, (inter)nationaal en nieuw talent!

Aankomende FLUX Showcase

DE FLUX is verbonden aan:

DE FLUX is Verbonden aan: