De Flux voor jou!

Ben je op zoek naar een optreden? Heb je een idee voor een supertof concert of wil je een evenement organiseren? Wil je ondersteuning en adviezen op het gebied van popmuziek? Of misschien wil je wel meedenken? dat komt mooi ui, want wij zijn er voor jou! Al je ideeën en suggesties zijn dan ook meer dan welkom. Schroom niet en mail, app, bel en spreek ons hierover. Onder contact lees je hoe je ons kunt bereiken.

De Flux is het popmuziekcentrum van Zaanstad.

De Flux biedt een platform en een werkplaats voor alle talent uit de Zaanstreek en omgeving. Podium de Flux wil de regionale en lokale popcultuur in al haar facetten ondersteunen, promoten en tonen. Wij zorgen voor spin-off, initiëren en creëren en genereren publiek voor talent op multidisciplinair niveau.

FluXus Centrum voor De Kunsten Zaanstad

Podium de Flux en de Flux Popschool maken onderdeel uit van FluXus, centrum voor de kunsten Zaanstad. Zij zijn er voor jouw talent met lessen en docenten beeldende kunst dans, media, muziek en theater. Met Plus-activiteiten voor samen spelen en creëren, talentontwikkeling en volop mogelijkheden om je te presenteren.

Daarnaast is FluXus actief op alle scholen in de Zaanstreek. Met advies over cultuureducatie, innovatie en creativiteitsontwikkeling. Programma’s als Brede School en het Cultuurmenu. En met trainingen voor leerkrachten en cultuurprofessionals.

Omdat wij er van overtuigd zijn dat kunst en cultuur ook kunnen bijdragen aan het voorkomen en oplossen van maatschappelijke problemen is FluXus met Zorg & Welzijn ook actief binnen het sociale domein.

En tot slot kun je bij FluXus tot de verbeelding sprekende ruimtes huren om te studeren, presenteren, ontmoeten, vieren of lesgeven.