Jouw bezoek

Leuk dat je naar Podium de Flux komt! We zijn eindelijk weer open maar zitten nog wel aan de Corona verordeningen vast. Daarom vragen we je het onderstaande bericht goed te lezen!
Programma info

Voor elke show ontvang je een mail met specifieke informatie voor de show die je gaat bezoeken. Check dus voor vertrek je inbox voor meer informatie over het tijdschema hoe laat je verwacht wordt bij de ingang.

Geen sneltest verplicht
Tijdens je bezoek aan Podium de Flux zijn de richtlijnen van het RIVM van toepassing. We vragen je op 1,5 meter afstand te houden, blijf thuis bij klachten,

Podium de Flux hanteert vanaf 5 juni een capaciteit van maximum van 50 bezoekers, zónder te werken met sneltesten of Covid paspoort.

Corona-proof setting

We hebben verschillende maatregelen genomen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken:

  • We hanteren zitplaatsen op 1,5 meter afstand van elkaar. Je wordt geplaceerd op basis van het aantal tickets dat je hebt gekocht.
  • Bij binnenkomst vragen we je handen te desinfecteren en stellen we een aantal vragen over je gezondheid.
  • De garderobe is gesloten. Je jas en tas mag je meenemen naar de stoel in de zaal.
  • Drankjes bestel je bij binnenkomst aan de bar of via Whatsapp.
  • Bestellen kan via +31611326991 en wordt tijdens het concert aan je tafel geserveerd. Let op dat wij alleen betalingen accepteren via de Pin (Pin-only).
  • We maken er een gezellige cafe setting van, dus ondanks alle maatregelingen wordt het een geweldig avondje of middagje uit.
Nog meer vragen of onduidelijkheden omtrent je bezoek? We horen graag je feedback per mail op info@podiumdeflux.nl of app naar +31611326991!
X
Geverifieerd door MonsterInsights