Podium de flux

Over ons

Podium DE FLUX is het poppodium van en voor Zaanstad en komt voort uit Pop- en dancepodium De Kade (daarvoor bekend als Podium Het Drieluik). Podium DE FLUX wil de regionale en lokale popcultuur in al haar facetten ondersteunen, promoten en tonen. 

Lorena + The Tide (foto: Adriaan Westra)

Podium de flux

Over ons

Podium DE FLUX is het poppodium van en voor Zaanstad en komt voort uit Pop- en dancepodium De Kade (daarvoor bekend als Podium Het Drieluik). Podium DE FLUX wil de regionale en lokale popcultuur in al haar facetten ondersteunen, promoten en tonen. 

Mogelijk-
maker

Mogelijkmaker

Als podium voor Zaanse popcultuur willen we de mogelijkheid creëren om elkaar te ontmoeten. Het podium maakt deel uit van NH Pop, een samenwerking tussen podia in de regio, die samen een springplank zijn om lokaal talent zichtbaar te maken. Daarnaast zijn in Podium DE FLUX nationale en internationale artiesten te zien en te beluisteren, waarmee we ernaar streven een mooie kans te creëren voor lokaal talent, zodat zij de mogelijkheid krijgen om bijvoorbeeld in het voorprogramma te spelen voor een nieuw publiek.’

Ons team

Podium DE FLUX is dé plek om te genieten van bands, dj’s, nieuw talent en een lekker drankje, dankzij ons leuke team vrijwilligers!

Wil jij deel uitmaken van dat team? Wil je jouw talenten op het gebied van horeca, hospitality of techniek ontwikkelen? Wij zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers, dus meld je snel aan via info@podiumdeflux.nl!

Ons team

Podium DE FLUX is dé plek om te genieten van bands, dj’s, nieuw talent en een lekker drankje, dankzij ons leuke team vrijwilligers!

Wil jij deel uitmaken van dat team? Wil je jouw talenten op het gebied van horeca, hospitality of techniek ontwikkelen? Wij zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers, dus meld je snel aan via info@podiumdeflux.nl!

Veelgestelde vragen

FAQ

 1. Wat te doen bij annulering concert of een andere onvoorziene omstandigheid als overmacht?
  Het kan zijn dat er door overmacht, zoals bijvoorbeeld bij een noodverordening, nationale ramp of ziekte, geen evenementen kunnen plaatsvinden. Wij zullen er alles aan doen om het geplande evenement te verplaatsen naar een later tijdstip. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.
 2. Waar kan ik tickets kopen?
  Tickets kunnen gekocht worden via deze site.
 3. Hoe maak ik een account aan?
  Klik op de ticketlink op de website. Geef aan hoeveel kaarten je wilt kopen en klik op: “plaats bestelling”, vervolgens krijg je de optie: “plaats bestelling”. Je kunt daarna een account aanmaken via “nieuwe bezoeker” of door op de Facebook loginknop te drukken.
 4. Ik heb geen tickets ontvangen/ ik ben mijn tickets kwijt!
  Je kunt je kaarten opvragen via de volgende link: https://stager.nl/nl/tickets-kwijt.
 5. Ik kan mijn tickets niet printen. Wat nu?
  Geen nood, tickets kunnen ook worden gescand vanaf de mobiele telefoon. Liever zelfs, want dat is beter voor het milieu.
 6. Hoe kan ik aan tickets komen bij een uitverkocht programma?
  Helaas kunnen er geen kaarten meer worden gekocht wanneer een programma is uitverkocht.
 7. Ik heb tickets, maar nu gaan we toch niet. Wat nu?
  Het is helaas niet mogelijk om de tickets bij ons te retourneren. Uiteraard kun je zelf proberen om de kaarten door te verkopen, wij zijn hier niet verantwoordelijk voor.
 8. Wat zijn servicekosten?
  Sevicekosten, oftewel de ‘fee’, zijn kosten die ons in staat stellen het ticketingsysteem en het betalingsverkeer te bekostigen. Op dit moment bedragen deze kosten 1,80 euro per ticket. Deze zitten in de entree verwerkt.
 9. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
  Via de ticketpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken via https://flux.stager.nl/web/tickets/login.
 10. Ik wil mijn account gegevens aanpassen. Hoe moet dat?
  Stuur een mail of app naar info@podiumdeflux.nl en wij passen deze voor je aan.
 1. Kan ik in de buurt parkeren?
  Je kan bij ons gratis voor de deur parkeren.

 2. Is er een fietsenstalling aanwezig?
  Er staan een aantal onoverdekte, onbeveiligde fietsenrekken in de buurt van de ingang.

 3. Zijn evenementen bij DE FLUX rolstoel toegankelijk?
  Alle evenementen van Podium DE FLUX zijn toegankelijk met een rolstoel. Er zijn invalidetoiletten aanwezig op de locatie.

 1. Een evenement is afgelast of verplaatst. Wat moet ik doen?
  De kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht het zo zijn dat een optreden wordt afgezegd dan krijgen alle kaartkopers een mail met instructies.
 1. Hoe betaal ik in DE FLUX?
  Wij zijn een pin-only poppodium. Dat betekent dat er overal gepind kan worden. Zowel contactloos als met pincode.

 2. Wat is het toegangsbeleid van DE FLUX?
  Iedereen die een kaartje heeft gekocht mag in principe naar binnen. Uitzondering hierop is dat je aantoonbaar onder invloed bent van drank of drugs.

 3. Geldt er een minimumleeftijd?
  Bij Podium DE FLUX geldt geen leeftijdslimiet. Tenzij anders is aangegeven op de website.

 4. Zijn er zitplaatsen?
  Er zijn standaard geen zitplaatsen, tenzij aangegeven op de website. Mocht het zo zijn dat je slecht ter been bent of niet lang kan staan dan kun je een barkruk reserveren via info@podiumdeflux.nl.

 5. Is er een rokersruimte?
  Bij Podium De FLUX is geen rokersruimte aanwezig. Iedereen kan buiten op 5 meter afstand van de ingang roken.

 6. Is er een garderobe?
  Bij de ingang staan kluisjes, deze kosten €1,-. Je kan bij de entreekassa ook kluismuntjes pinnen.

 7. Heb ik oordoppen nodig?
  We raden altijd aan om deze mee te nemen. Mocht je ze niet hebben of toch vergeten zijn, geen ramp, ze zijn verkrijgbaar gratis verkrijgbaar bij de entree.

 8. Heb ik een lidmaatschap nodig?
  Zeker niet! Iedereen is welkom.

 9. Wat is het alcoholbeleid bij DE FLUX?
  Het is bij Podium DE FLUX verboden om alcohol te nuttigen als je jonger bent dan 18 jaar. Bij jongerenevenementen moet iedereen zich legitimeren. Iedereen die ouder is dan 18 krijgt een polsbandje waarmee je alcohol kan kopen aan de bar. Bij overige evenementen zal bij de bar aan iedereen onder de 25 om legitimatie gevraagd worden voor de aankoop van alcohol.

 1. Ziet er leuk uit voor een feestje, kan ik de zaal huren?
  Helaas is de zaal niet te huur voor besloten evenementen.
 2. Hoe gaat DE FLUX om met mijn privacy?
  Wij hebben zeker een beleid omtrent privacy. Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze privacyverklaring.
 3. Ik ben iets kwijtgeraakt. Wat nu?
  Dat kan gebeuren. Alle gevonden voorwerpen worden naar Westzijde 168 gebracht. Je kan hiervoor het beste een mailtje sturen met een omschrijving van het verloren voorwerp, naar info@podiumdeflux.nl. Dan kunnen wij kijken of het er tussen ligt.
 4. Ik heb een klacht of een compliment.
  Op de avond zelf kan je het beste bij ons personeel terecht. Die zullen je doorverwijzen naar de avondcoördinator. Voelt dat toch niet fijn, dan kan je mailen naar info@podiumdeflux.nl.
 5. Ik wil graag op dat mooie podium staan met wie moet ik contact opnemen?
  Leuk! Dan zien we graag je info, contactgegevens en materiaal via de mail. Dit mag naar programmering@podiumdeflux.nl. Je krijgt altijd een reactie, dit kan echter wel een tijdje duren (aangezien wij veel aanbod ontvangen).
 6. Kan ik bij jullie komen werken?
  Dat kan zeker! Wij zijn altijd opzoek naar extra handjes en gezelligheid! Wil je vrijwilliger worden of stage bij ons komen lopen? Kijk dan voor meer informatie op deze pagina. Wanneer er vacatures beschikbaar zijn, kan je op deze pagina terecht.

Nog vragen?

DE FLUX is verbonden aan:

DE FLUX is Verbonden aan: